Ми в «Люба Кава» класифікуємо свіжообсмажену каву виходячи з якості зелених зерен на клас Спешілті (спеціальний) і Преміум (вищий), а наші знання, вміння і смак - на Ваш суд!
Свіжообжарена кава класу Спешілті вважається найвищою за якістю.
У 1998 році торговельною асоціацією SCAA розроблені стандарти якості для зеленої кави, пізніше - стандарти для води і процесу дегустації кави, в ході якої визначаються і оцінюються її органолептичні характеристики. Стандарти по обсмажуванню - поки ще не створені. І це зрозуміло, тому як обсмаження кави - це процес непростий, який вимагає високого ступеня знань і досвіду, щоб отримувати спеціальні профілі і різні відтінки смаку. Під час обсмажування за кавою потрібно стежити, знати принципи перенесення тепла, термодинаміки, розуміти суть фізичних і хімічних змін, що відбуваються з кавовим зерном, такі як перший і другий крек, міграція масел, карамелізація цукрів, реакція Майара і піроліз. Без цього багажу, це всього лише процес «фарбування» зерен, в результаті якого домогтися характерного для кави смаку і запаху неможливо.
«ЛюбаКава» обсмажує для Вас каву, яка відрізняється унікальною якістю, смаком і ароматом.