тільки в онлайн
Індонезія Мандхілінг Копі Ваніта
Арабіка. Моносорт
Рекомендації з приготування:
| Країна | Індонезія |
| Регіон | Суматра |
| Висота | 800 - 1500 |
| Ферма | Кооператив Mandheling |
| Сорт/вид | Catimor, Typica (катімор, тіпіка) |
| Спосіб обробки та сушіння | полумитий |
| Сертифікація | ORGANIC |
| Якість зеленого зерна | Specialty (Спешилті) |
| Розмір зеленого зерна | 16/19 |
Органолептичний опис:
Аромат: Трави, спецій, каремелі та шоколаду.
Смак: Вершковий, трави та шоколаду. М'яка кислотність із середнім тілом та довгий післясмак
Немає відгуків від користувачів на даний момент