Справжні шанувальники кави не з чуток знають, що в процесі його обсмажування та приготування з нього різноманітних і смачних напоїв важлива кожна дрібниця ... починаючи, в першу чергу, з обладнання, яке є одним з основних факторів успіху в цій цікавій, але не простій справі. Саме тому у своїй роботі «Люба Кава» використовує тільки найкраще обладнання, яке дозволяє отримати каву з приголомшливо глибоким і витонченим смаком.
Для обсмажування кавових зерен використовується професійний ростер широко відомої нідерландської компанії «Giesen CoffeeRoasters». У ньому тепло зберігається і поширюється рівномірно по всьому зерну, що дозволяє обсмажувати його максимально якісно.
Помел зерен - це черговий дуже важливий етап, з яким «Люба Кава» блискуче справляється завдяки професійній кавомолці «Mahlkoenig Tanzania» для розмелювання в пакети, а також еспресо-кавомолці з електронним дозуванням «Mahlkoenig K30 Vario» для прямого помелу в холдер.
Що ж стосується каво-машини, то і тут «Люба Кава» на крок попереду - вона використовує професійну каво-машину «La Marzocco GB / 5», яка підтримує предінфузійний цикл, стабільно задану температуру води і тиск помпи, що є ключовими факторами при приготуванні якісного напою, будь то чашечка рістретто, еспресо або капучіно.