тільки в онлайн
Кенія FAQ AA
Арабіка. Моносорт
Рекомендації з приготування:
Кемекс, гейзерна кавоварка, турка, френч-прес.
| Країна | Кенія |
| Регіон | Ньері |
| Висота | 1870–1950 метрів |
| Ферма | Кооператив Ruthagati Coffee Cooperative |
| Сорт/вид | Бурбон SL 28 та SL 34 |
| Спосіб обробки та сушіння | Митий |
| Сертифікація | UTZ Certified |
| Якість зеленого зерна | Premium (Преміум) |
| Розмір зеленого зерна | 18/19 |
Органолептичний опис:
Аромат: Ягід чорної смородини, грейпфрута і лимона.
Смак: Зеленого яблука, кориці і стиглих фруктів - сливи і винограду.
Інтенсивна цитрусова кислотність.
Оцінка індивідуальних характеристик за десятибальною шкалою:
Аромат - 9
Солодкість - 8,5
Смак - 8,5
Кислотність - 9
Післясмак - 8,5
Тіло - 8,5
Баланс - 8,5
Сталість смаку - 8,5
Оцінка отримана в результаті каптестінга (аналізу) свіжобсмаженої кави

Немає відгуків від користувачів на даний момент