Колумбія Супремо EP scr.19
Арабіка. Моносорт
Рекомендації з приготування:
Гейзерна кавоварка,кавомашина, джезва, кемекс, френч-прес
Країна | Колумбія |
Регіон | Huila |
Висота | 1000-1200 метрів |
Ферма | Cooperativa |
Сорт/вид | Арабіка/ Castillo y caturra (Кастійо, катурра) |
Спосіб обробки та сушіння | Митий |
Якість зеленого зерна | Premium (Преміум) |
Розмір зеленого зерна | 19 |
Органолептичний опис:
Aромат: Ніжный, шоколад, мингдаль, фрукти.
Смак: Ніжный, приємний, смаженій мигдаль и темний шоколад, слива, темний виноград, абрикос, смородина, добре сбалансирований та округлий.
Оцінка індивідуальних характеристик за десятибальною шкалою:
Аромат - 8,5
Солодкість - 8,5
Смак - 8,5
Кислотність - 8,5
Післясмак - 8,5
Тіло - 8,5
Баланс - 8,5
Сталість смаку - 8,5
Оцінка отримана в результаті каптестінга (аналізу) свіжобсмаженої кави
Немає відгуків від користувачів на даний момент